Кинескиот уметник црта смешни минималистички стрипови со изненадувачки пресврти

Едноставно, интелигентно, елегантно и духовито. Не, не зборуваме за омилениот актер или актерка, овие зборови совршено ги опишуваат мислителните, минималистички, и брилијантни црно-бели стрипови, подготвени од кинескиот уметник Танго Гао (иако може да додаде боја некаде).