Кинезите влегоа во 2021 многу традиционално

Само да не јадат глупости, друго сѐ им е простено.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!