Кинезите забегаа со коронавирусот: „Ние сме тука да ви кажеме дека ќе ве заклучиме дома да не можете да излегувате“

Човеков снима официјални претставници на власта во градот Хангжоу кои дошле да ги известат дека ќе ги заклучат дома. А што ако се случи некоја несреќа? Пожар на пример? Е тогаш властите ќе дошле најбрзо што можат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!