Кирил има идеја како соодветно да ги „испочитуваме“ политичарите…

Автор: Никола Бегов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.