„Кис ми, кис ми“ и кучето навистина ја бакна :)

Мразите ТикТок играње? И кучево мрази.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.