Клиент ја нападна кујната, но вработениот е човек од акција

Најверојатно нема да има повеќе забелешки.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!