Клиентот се чудел зошто поштарот му ја доставил пратката на ваков начин, но после гледањето на снимката од безбедностаната камера, сè е јасно

Безбедносна камера го фати неуспешениот обид за испорака на овој поштар.

Еден клиент доби смешна порака од поштарот кој не успеа правилно да му го предаде пакетот, а кога клиентот  погледна на безбедносната камера, сфатил што навистина се случило. Изгледа како поштарот да замавнува со рацете во обид да избрка инсекти кои му пречат, планот успеал, но делумно.

Клиентот добил порака која гласи: „Здраво, тука е вашиот поштар. Ова звучи лудо, но јас случајно фрлив пакет на вашиот покрив. Дали имате скала што можам да ја искористам?“

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.