Клубовите можеби се затворени, но супермаркетите не се, а на луѓето им треба забава

На запад работите малку по малку се враќаат во нормала, што не може да се каже и за кај нас. Но и тоа не е доволно брзо за некои луѓе. Излегувањето во клубовите сè уште е забрането, но за среќа, супермаркетите се отворени, па кој е расположен за забава?