Кој е тој Бетмен? (виц)

– Тато, тато, кој е тој Бетмен?
– Еден чичко кој работи дење, а ноќе се маскира и таков излегува надвор.
– Како чичко Тошо?
– Не, чичко ти тошо е трансвестит.