Кој како сака нека си го сфати ова, но пратеникот Ѓорчев отиде во Драч да им помогне на луѓето погодени од земјотресот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.