Кој кому треба да му плати за штетата во следната сообраќајка? Сите судови пресудиле во корист на мажот, само врховниот за жената!

На двајцата возачи им свети зелено. Разгледајте ја внимателно ситуацијата и гласајте кој е во право. Мажот оди прави, а жената свртува лево. Но, внимавајте и на престројувањето.