Кој на крај испадна најзафркнат во видеото?

Фрерот ѝ прави финта на својата девојка, ставајќи пара под една од пластичните чаши. Девојката треба да погоди каде е парата, но не знае дека под другите чаши има веренички прстен и ливче со пасворд од телефонот на дечкото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.