Која е мајката а која ќерката? Мајката има 40, а ќерката 21! Не избрзувајте со одговорот!

Соња Магние, од Корк, Ирска, која работи како бизнис и животен тренер вели дека често мислат дека се сестри со нејзината ќерка Рене и таа секогаш се насмевнува на оваа рекација. Соња има 40 години, а Рене 21 година, дали вие успеавте на прв поглед да препознаете која е мајката, а која ќерката?

Доколку не сте ќе ви ја ослениме ситуацијата, Соња е плавата, а Рене црната девојка. Соња вели дека дека начинот на живот и фактот дека работи со помлади девојки ѝ помага и таа да остане млада во духот и телото. За да одржи вакво тело Соња оди на фитнес три пати во неделата, а вежба и јога и медитација.

И додека убавината навистина може да биде повеќе од добра кожа, Соња верува дека од таму треба да се почне. Таа вели: „Се грижам за мојата кожа со добри производи и одам на редовни третмани на лицето како на пример оној со микро игли.“

Соња и Рене не само што изгледаат како сестри туку така и се однесуваат. Мајката смета дека е многу важно за годините како се облекуваш и таа секогаш бара совет од својата ќерка и заедно одат на шопинг.