Која е разликата меѓу Дубаи и Абу Даби?

На човекот му се погодил вицот, а не ви го преведовне зошто е смешен само на англиски.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.