Коби Брајант и Трејси Мек Греди по натпреварот против Македонија, Светско првенство во Streetball 1998 година Париз

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.