Кочански мафијаши прават сообраќајка во Англија (виц)

Сообраќајка во Англиja. Ровер удира македонско BMW Х5. Од BMW-то излегуваат двајца кочански мафијаши, го вадат возачот надвор, испаѓа дека и овој е Македонец, но и покрај тоа почнуваат да го тепаат.
Тој вика на цел глас:
– Дечки престанете! Во Англија сме!
Без да му обрнуваат внимание, продолжуваат да го тепаат.
Човекот пак вика
– Дечкииии! Во Англија сме, алооо!!!
– Ич к*ро не не боле шо сме у Англија бе!
И продолжуваат да го тепаат.
Тогаш со последните сили човекот им вели:
– Во Англија сме бе идиоти, возачот е од другата страна…