Кога ќе ја прашаш девојка ти „Што не е во ред?“, а таа ќе ти рече „Ништо“

За мажите тоа значи дека сѐ си е во ред, а девојката наеднаш почнува да се однесува чудно. Баш ваква е девојка ти цел ден, ако на твоето прашање „Што не е во ред?“ одговори со „Ништо“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.