Кога ќе ти се јави баба во емисија и ќе ти ја изрецитира песната што ја измислила за Короната

Фацата на водителот на Канал 5 кажува сѐ. Си мисли: „Како јас завршив на ова столче, приморан да го слушам ова?“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.