Кога атрактивна инстаграмџика ќе го најде вистинскиот и ќе реши да се омажи

Мажот го покажува профилот на Инстаграм на неговата жена и колку се сменила таа откако се омажила.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.