Кога бегаш од часови по физика, другарите ќе те зафркаваат како сакаат

Физичката сила е една, а физиката е сосема друга работа!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.