Кога цимерот ќе те спреми за журка, а ти не е ни свесен за тоа

Се разиграл фраерот, мотивиран од фактот дека сите женски во него зјапаат и му се смешкаат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.