Кога целото семејство ќе реши да го смени начинот на живот и 6 месеци ќе посвети на вежбање и исхрана, резултатите се чудесни!

Ова семејство од 4+1 член решило да преземе нешто во врска со своето здравје, но тоа го направиле сите заедно, поддржувајќи се еден со друг.

Семејството на почеток се збогувало со брзата храна и алкохолот. Да, не било лесно, но благодарение на поддршката на еден со друг, секој член на семејството ги постигнал своите цели. Таткото и мајката почнале да изгледаат толку помлади, што луѓето почнале да мислат дека им се другари на нивните деца.

Друга придобивка од оваа нивна акција е тоа што спортската возбуда, заедничката цел, мотивацијата и стотиците часови поминати заедно, ги направиле поблиски едни со други од кога било.

Погледнете им ги само пред и потоа фотографиите и сѐ ќе ви стане јасно. Споделете го ова со вашите најблиски, можеби ќе се мотивираат и вие да го направите истото.