Кога денешните деца ќе станат родители и нивните деца ќе ги прашаат што правеле во 2020

Во 2020 се случија толку многу промени во светот, а годината е точно на половина. Еве како денешните деца го преживуваат она што ни се случува.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.