Кога денот ќе ти тргне на лошо од сабајле, не можеш ни да замислиш до каде може да отиде баксузот

Ова што му се случи на крај ги помина сите можни граници!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.