Кога денот ќе ти започне вака… Утринско будење кое нема да го заборавите!

Предупредување: Видеото може да изненади некого 😉.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.