Кога девојка ти ќе те одвлечка на шопинг пред Нова Година

Од далеку се познава дека кавалерот сака да биде на било кое друго место на планетата освен на ова, ама мора :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.