Кога девојка ти, жена ти и швaлeркa ти ќе се сретнат на улица

Бразилска улична сапуница од реалниот живот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.