Кога девојка ти толку многу ќе се навикне на КОВИД-от, што нема да сака да излезе ни од спалната соба

Некои луѓе едноставно претераа со изолацијата. Девојкава си качила горе во спалната некои неопходни работи од кујната, како што се микробрановата печка и некои основни прехрамбени продукти, па вака изгледа тоа.