Кога дискутираш на тема спорт со другарот, во присуство на твојата девојка

Ова е поранешната Мис на руската република Татарстан за 2020 година, Ана Семенових, која ја покажува својата најдобра страна како спортски аналитичар. Оригиналната снимка трае околу 17 минути.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.