Кога докторот ќе каже нешто, слушај! (виц)

Во приватната докторска ординација влегува маж. Докторот веднаш му вели:
– Ајде соблекувајте се од половината нагоре… и побрзо!
– Ама зошто?
– Јас сум доктор и штом велам нешто направи го!
Мажот се соблекува.
– Кажи сега, што те мачи?
– Донесов пелети. Каде да ги растоварам?