Кога другар ти е идиот, ти леташ со колата, а тој седи до тебе и наеднаш ти го вади клучот

Другарот мислеше дека ова е смешно, а очигледно не е ни свесен колку е опасно по живот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!