Кога другарите те враќаат дома од новогодишната прослава не на 1, туку на 2 јануари

Среќа што паднал снег, инаку ќе мораше да бараат превозно средство.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.