Кога фраерот едноставно не ѝ е дораснат на девојката

За ваква жена треба појак маж, а не некој што сака да се прави појак.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.