Кога хамбургерот и пицата ти се омилени јадења, не е секој интернет предизвик за тебе!

После видеото го имате и резултатот од овој предизвик на плавушата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.