Кога и автомобилот и пешакот ќе побегнат на иста страна

Некои луѓе едноставно се баксузи и никако не можат да побегнат од лошата среќа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!