Кога и после 3 месеци, повторно го гледаш Филипче на ТВ

Задолжително гледајте со звук!

Автор: Бојан

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.