Кога имаш автомобил со автопилот, можеш и да си дремнеш малку зад воланот

Добредојдовте во 21 век, времето кога сите очекуваа дека ќе возиме летачки автомобили, а ние…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.