Кога имаш јака женска, мораш да си креативен за да си сигурен дека нема да ѝ се пуштаат дурги

Фраерот ја испрати на шетање, но си ја одбележа териотријата 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.