Кога имаш девојка-плавуша и ќе ја однесеш на куглање

Изгледа ѝ се заглавија прстите во дупките на топката, но важно сите кегли ги турна :).
„Браво девојко, така треба“ – рече нејзиниот стоматолог.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.