Кога имаш другарка рагбист, вака изгледа фрлањето на букетот на свадбата

Таа не ни осети дека со зафатот, ја тресна од земја другата амбициозна девојка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.