Кога искусен свирач на свадби ќе влезе во филм

Ова не е обичен фолк, ова е џез-фолк 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.