Кога ќе го заборавиш прозорецот отворен, а живееш на рускиот остров Сахалин, веднаш над Јапонија

Според местоположбата, островот личи како да треба да биде петтиот голем јапоснки остров, но Русите на време си го освоиле. Она што им ја олеснува маката на Јапонците се временските услови на северниот остров. Погледнете што се случува ако некој човек го заборави отворен прозорецот на автомобилот за време на ноќта.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!