Кога ќе ѝ дадеш на жена ти да ја испере колата

Реално колата свети, уште повеќе се светне на првата искра.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.