Кога ќе ја видиш јаката комшивка како излегува од вратата и ќе побрзаш да не ти избега

Типично машка реакција на убава жена :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.