Кога ќе набоцкаш 120-килаш да вози на 1 тркало

Како да фрлаш на улица огромна вреќа полна со кисело млеко :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.