Кога ќе начекам 5 мин жената да не е покрај мене

Сѐ што е убаво кратко трае, продолжение од видеото најверојатно му е од болница…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.