Кога ќе научиш да се тепаш од виде игра, вака ти изгледаат уличните расправии

Двајцата шпански возачи им приредија на присутните вистинско шоу.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!