Кога ќе отидеш на доктор во денешно време (виц)

– Докторе, многу икам.
– Добро. Тоа е веќе докажан симптом за Ковид 19. Две недели во карантин.
– Ама докторе, јас голтнав топче за пинг-понг.
– Кинеско ли беше топчето?
– Да.
– Во ред значи нема промена на дијагнозата. Две недели во карантин. Следниот!