Кога ќе се „закачите“ на улица со некој кој имал лош ден

Во денешното време-невреме не е чудо да сретнете нервозен човек на улица, кој како одвај да чекал некои вакви „тепачи“, за да го истури целиот бес врз нив.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!