Кога ќе се замислиш и жена ти ќе те врати во реалноста

Тој закочи, а таа го рестартираше е тоа е љубов.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.